Finne e-postbekreftelsen min

Vi sender følgende e-poster til e-postadressen du oppgir ved bestillingen:

  1. «Tusen takk»-e-post ved bestilling – denne e-posten sendes umiddelbart for å bekrefte at bestillingen din er mottatt og for å gi deg et referansenummer for bestillingen.
  2. «Bekreftelse»-e-post etter bestilling – denne e-posten sendes når forhandleren(e) bekrefter at bestillingen godtas og at behandlingsprosessen har startet. Du vil motta separate bekreftelser for hver del av bestillingen dersom du bestilte fra ulike forhandlere på markedsplassen vår.
  3. «Sendt»-e-post etter bestilling – denne e-posten blir sendt når forhandleren(e) har sendt varen(e) din(e). Du vil motta separate forsendelsesvarsler for hver del av bestillingen dersom du bestilte fra ulike forhandlere på markedsplassen vår.
  4. «Fraktoppdatering»-e-post – denne e-posten inneholder sporingsinformasjon for forsendelsen din. Vær oppmerksom på at den kun blir sendt for bestillinger som benytter en sporingstjeneste, så du vil ikke motta noen fraktoppdatering dersom du valgte standard levering.


Selv om vi har iverksatt kontroller som validerer e-postadresser for å redusere sannsynligheten for at ugyldig/feilaktig informasjon oppgis utilsiktet ved bestillinger, kan man gjøre feil. Dette kan være tilfelle dersom du ikke har mottatt den første e-posten. 

Vi foreslår at du gjør følgende:

  • Sjekk mappene for spam og søppelpost.
  • Sjekk Sosialt- og Kampanjer-fanene (kun Gmail).
  • Deretter kan du tilføye no-reply@fruugo.comtil adresseboken din eller listen over sikre e-postadresser.


Dersom du fremdeles ikke finner «Tusen takk» e-posten:

Besøk vårt interaktive hjelpesenter (ved å klikke deg tilbake en side) og besvar noen enkle spørsmål for å få hjelp fra vår kundeservice. Ikke prøv å foreta en ny bestilling før vi har etablert hvorvidt din første bestilling var mislykket.