Kanselleringer og endringer

Kanselleringer 

I de fleste tilfeller er det ikke mulig å kansellere en bestilling etter at den er plassert, ettersom behandlingsprosessen starter umiddelbart for de fleste bestillinger (med unntak av produkter hvor bearbeidingstid påregnes).

Hvis du vil prøve å kansellere bestillingen din:

  1. Besøk vårt hjelpesenter (ved å klikke deg tilbake en side) og besvar noen enkle interaktive spørsmål. 

Hvis det er mulig å kansellere bestillingen din, vil forhandleren opplyse deg om at det har blitt gjort. Dersom vedkommende ikke kan foreta en kansellering, for eksempel fordi bestillingen allerede har blitt sendt, må du avvente leveringen og sende tilbake varene ved hjelp av informasjonen i Spørsmål og svar om retur, tilbakebetaling og bytte

 

 

Endringer 

I enkelte tilfeller kan det være mulig å foreta noen grunnleggende endringer av bestillingen, men kun dersom den fremdeles ikke er bekreftet eller sendt av forhandleren. Grunnleggende endringer kan være å endre størrelse eller farge på en vare eller å foreta en mindre oppdatering av leveringsadressen. Det er ikke mulig å bytte fra én vare til en annen dersom verdien er ulik, eller å endre leveringsadresse til en helt annen adresse.

Hvis du vil prøve å endre bestillingen din:

  1. Besøk vårt hjelpesenter (ved å klikke deg tilbake en side) og besvar noen enkle interaktive spørsmål. 

Dersom vedkommende ikke kunne endre bestillingen, for eksempel fordi bestillingen allerede har blitt sendt, må du avvente leveringen og sende tilbake varene ved hjelp av informasjonen i «Spørsmål og svar om retur, tilbakebetaling og bytte». 

Dersom du oppga feil leveringsadresse og ikke klarte å oppdatere den, kan du klikke her for å få mer informasjon.