Hvor nøyaktig er innholdet?

Fargevariasjoner

Selv om vi anstrenger oss for å sørge for at produktbildene viser farger så nøyaktig som mulig, vær oppmerksom på at faktiske produktfarger kan variere fra fargene du ser på skjermen din på grunn av ulike skjermer og skjerminnstillinger.

Oversettelse av språk

Produktbeskrivelser kan ha blitt oversatt ved hjelp av manuelle eller automatiske oversettelser. De er ikke nødvendigvis identiske til produktbeskrivelsene og gis kun som en veiledning. Dette skal ikke brukes som grunnlag for salgskontrakten.

Produktstørrelser

Konvertering av størrelser varierer stort fra et merke til et annet, så vi anbefaler at du ser på produsentens offisielle nettsted for å være sikker på at konverteringen stemmer. De viste størrelsene er størrelsene fra selgerlandet, med mindre det står noe annet. Selgerlandet vises på hver produktside


Elektroniske varer:

Stikkontakten på strømnettet vil vanligvis være utstyrt med støpselet for forhandlerlandet, med mindre annet er angitt. Effekten / spenningen til elektriske gjenstander vil også vanligvis være egnet for bruk i forhandlerlandet. Forhandlerlandet vises på hver produktside. Hvis du er usikker, kan du kontakte kundeservice for mer informasjon.
Varer som er kjøpt for bruk i andre land, kan kreve adaptere / omformere, som ikke alltid kan leveres av forhandleren, og det er kundenes ansvar å hente disse om nødvendig.


Resepter:

Hvis en vare du kjøper trenger resept for å importeres til ditt land, kan dette kreves av tollvesenet for at pakken skal kunne frigis til deg. Fruugo påtar seg ikke noe ansvar for dette, men vil forsøke å hjelpe deg.


Unøyaktig pris og beskrivelse

Vi har tatt rimelige forholdsregler for å prøve å forsikre oss om at priser og beskrivelser på nettstedet stemmer. Fruugo kan ikke holdes ansvarlig for unøyaktigheter eller feil med pris eller beskrivelser.

Noen ganger kan det oppstå en stor feil og varer kan enten ha feil pris eller beskrivelse. Når det er tilfelle, er vi ikke forpliktet til å levere varene til feil pris eller i følge feil beskrivelse eller i det hele tatt. Vi forbeholder oss retten til å korrigere feil nå og da. Vi vil (etter vårt skjønn) enten kansellere bestillingen din og refundere prisen du har betalt, eller gjøre rimelige anstrengelser for å kontakte deg og spørre deg om du ønsker å fortsette med bestillingen med korrekt pris eller korrekt beskrivelse. Om vi ikke er i stand til å kontakte deg, eller du ikke ønsker å fortsette bestillingen med korrekt pris eller korrekt beskrivelse, kansellerer vi bestillingen din og refunderer prisen du har betalt.