COVID19 Norsk

Koronavírus-információk ügyfeleink számára

Tevékenységeinket továbbra is folytatjuk, hogy segítsünk.


Azt szeretnénk, hogy biztos lehessen benne, hogy ezekben a kivételes időkben is folytatjuk tevékenységeinket.

Sőt, szeretnénk segíteni abban, hogy a világ minden tájáról megvásárolja a szükséges termékeket.

Továbbra is leadhatja megrendeléseit, és élvezheti a sokszínű, átfogó és nemzetközi termékkínálatunkat.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a globális egészségügyi útmutatásokat, és ügyfeleink, az alkalmazottaink és partnereink védelme érdekében módosíthatjuk munkamódszereinket.

Szorosan együttműködünk elkötelezett viszonteladói hálózatunkkal, hogy segítsük őket vállalkozásaik előrehaladásában és a termékek házhoz szállításában.

Reméljük, hogy az alábbi GYIK-szakasz válaszol az Ön azonnali kérdéseire.

Gyakran ismételt kérdések

Még mindig rendelhetek a Fruugo-ról?

Természetesen, a Fruugo továbbra is folytatja tevékenységeit, és rendelhet termékeket hatalmas globális kínálatunkból.


Csomagomat továbbra is időben kézbesítik?

Viszonteladóink és kézbesítőink, amelyekkel az egész világon együttműködünk, mindent megtesznek, hogy a szokásos módon megfeleljenek a szállítási határidőknek. Az áruk kiszállításának becsült ideje a termékinformációs oldalakon található.

A Fruugo megrendelések teljesítésére használt nagyobb helyi és globális futárszolgáltatások továbbra is működnek, és a saját gyakorlatukat úgy igazítják, hogy figyelembe vegyék az egyes országbeli korlátozásokat. Ahol vannak korlátozások, ezek jellemzően meghatározott régiókra vagy országokra vonatkoznak, és egy adott időtartamra befolyásolják az adott területen található összes szállítást.

A helyzet egyedi természete végett a megértését és türelmét kérjük olyan esetekben, amikor későn érkezik megrendelése a Fruugo a viszonteladók vagy a futárszolgálatok hatáskörén kívüli eső körülmények, valamint a nemzetközi áruszállítás megnövekedett igénye miatt.


Biztonságos csomagok és termékek átvétele?

Jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy a koronavírus terjedhet termékek vagy csomagolások útján. Előfordulhat, hogy néhány helyi kézbesítési gyakorlat megváltozik (például nincs szükség aláírásra, társadalmi távolságtartás és egyéb intézkedések) a kézbesítő személyzet és az Ön védelme, valamint a globális elosztóhálózat lehető leghatékonyabb működése érdekében.


Milyen visszatérítési irányelvekkel rendelkeznek?

Reméljük, hogy elégedett lesz a vásárlásával, a megszokott visszatérítési lehetőséget biztosítjuk, és ha szüksége van rá, a visszatérítési irányelvek itt találhatók.


Hogyan védik az ügyfeleket, az alkalmazottakat és a partnereket?

Csapatunk minden tagja otthonról dolgozik, valamint betartja a gyakorlatokra vonatkozó helyi korlátozásokat és kormányzati irányelveket.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a globális egészségügyi útmutatásokat, és munkamódszereinket a konkrét igények kielégítéséhez igazítjuk.


Még mindig kapcsolatba léphetek az ügyfélszolgálattal?

Reméljük, hogy a következő lehetőségek segítenek gyorsan és hatékonyan válaszolni a kérdésére:

  • Általános információk - Súgóoldalaink
  • For bestillinger som allerede er plassert: Du kan kontakte forhandleren direkte ved hjelp av vårt interaktive brukerstøtte fra forrige side. For å starte din henvendelse, klikk tilbake og svar “JA” på spørsmålet
    ‘Har forespørselen din en eksisterende ordre?

Felhívjuk figyelmét, hogy a koronavírussal kapcsolatos jelenlegi helyzet miatt jelenleg több ügyféllel kapcsolatos kérdés érkezik, és a szokásosnál kissé hosszabb időt vesz igénybe a válaszadás, azonban biztos lehet abban, hogy csapatunk a lehető leghamarabb kapcsolatba lép Önnel.